Ervaringen

07-11-2018 Mariken

Met veel plezier het ik met Expat Residence samengewerkt.
Ik heb hun benadering ervaren als uiterst professioneel en zorgvuldig. Afspraken worden correct en tijdig nagekomen en er wordt goed meegedacht over de juiste match tussen de behoeftes van verhuurder en huurder.
In een hectische periode van verhuizen en alle besognes die daar bij komen kijken, zorgde Expat Residence voor een gevoel van rust en vertrouwen.

-------------------------------------------------------------------

30-10-2018 Nurlan

Dear Michel,

I am writing to express my gratitude and thank you for helping my family to find an apartment. I appreciate your prompt responses to my queries and your professionalism in finding the best suitable option. You managed to negotiate initially an impossible deal, when landlord did not want to rent her flat to a family with kids. The process went very smooth and we are happy that we were able to find such a comfortable and clean apartment near our children's school.

Good luck to you and I will definitely recommend you to my friends and my colleagues who are looking for a rental apartment in the Hague.


---------------------------------------------------------------

15-10-2018 Marina

‘In my case, it was Expat Residence that came to my door and not the other way around. I found a business card in my postbox with an invitation to rent out accommodation if there was any available. I did call the agency and appointment was quickly arranged. At the time, my accommodation was yet due for renovation and I could enjoy free Michel’s advice. It took half a year before the accommodation was ready and Michel would sometimes drop me a note which was very helpful. Eventually the renting out happened very easily and professionally. I did feel that I was lead and helped at every step. My best recommendations for Michel van der Steen from Expat Residences.’

-------------------------------------------------------------------------

14-10-2018 Reinier S.


Het zoeken van huurders voor ons appartement aan de Stuyvesantstraat verliep via Expat Residence heel prettig. Er was goede communicatie, het proces verliep snel en efficiënt.

-------------------------------------------------------------------------------

11-10-2018 Simone


“Na een paar makelaars over de vloer gehad te hebben, had ik het meeste vertrouwen in Michel om mijn appartement te verhuren. Ondertussen heb ik hem een tweede keer gevraagd. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Michel is dat hij duidelijk communiceert, hij reageert snel en hij regelt alles wat moet gebeuren. Ik heb mijn appartement beide keren direct kunnen verhuren, zonder leegstand, wat ook fijn is. Hij kan mensen goed inschatten, waardoor ik huurders heb die ook echt blij zijn met mijn appartement. Hij is professioneel, heeft een goed netwerk , klaart de klus en daarnaast is hij een leuk persoon in de omgang. Daarom zou ik een volgende keer weer Michel vragen.”

--------------------------------------------------------------------------------

09-08-2018 Mandy and Mike


We had a wonderful experience working with Michel. He was very friendly and knowledgeable. He was quick to respond to all correspondence, and provided us with many options. I would definitely recommend him and his team to any expat looking for housing in The Hague.


--------------------------------------------------------------------------------

30-07-2018 Dick van R.

Uitermate correcte en vlotte afhandeling. Goede mensenkennis. Prima huurders door de bemiddeling van Expat Residence.

--------------------------------------------------------------------------------

11-07-2018 M.Kes

Expat Residence heeft 'het' in huis! Een uitstekend toegankelijke en goed bereikbare organisatie op het gebied van adequate en accurate dienstverlening in deze branche. Expat Residence ontzorgt en verzorgt. Zeer aanbevelingswaardig!

--------------------------------------------------------------------------------


04-07-2018 Patricia en Hans

Many thanks Michel. Our house was rented within 1 month
We could reach you at any time if we had a question.
You are a professional with a lot of enthousiasm and drive and it is obvious that you like your job.

---------------------------------------------------------------------------------

22-06-2018 Marjan

Top ervaring met Expat Residence. Twee appartementen verhuurd, na elkaar. Ik was onzeker, over hoe t werkt. En de risico’s. Maar zoals een (concurrerende) makelaar zei die ik ook gevraagd had om deze opdracht uit te voeren: “jammer dat wij de opdracht niet krijgen, maar je bent in goede handen bij Michel van der Steen”. En dat is precies hoe het voelde en heeft uitgepakt: duidelijkheid, geen verassingen, snel reageren, groot empathie voor verhuurder, maar ook voor huurder. Kan deze makelaar zeer aanraden!


------------------------------------------------------------------------------------

03-06-2018 Karin


Ik heb recent mijn woning in Den Haag, nu voor de tweede keer, door Michel van der Steen van Expat Residence kunnen verhuren. Hij is een uitstekende makelaar die zijn vak goed kent, heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van de verhuurder. Michel komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant uitstekend op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens het verhuurproces. In mijn geval van bijzonder belang gezien het feit dat ik niet in Nederland woon. Michel is een makelaar waarop je kunt vertrouwen.

--------------------------------------------------------------------------------------


11-05-2018 HW


Ik heb via Expat Residence onlangs mijn ruime woonhuis in de Archipelbuurt in Den Haag verhuurd. De begeleiding was professioneel en correct, waarbij ik het meedenken door de betrokken makelaar op prijs heb gesteld. Zodoende hebben wij een realistisch huurbedrag kunnen vragen dat marktconform bleek. In het bijzonder heb ik op prijs gesteld dat Expat Residence ook ongevraagd adviezen geeft en suggesties doet die de kans op succesvolle verhuur vergroten.


------------------------------------------------------------------------------------

30-03-2018 Tim en Annet

"Vanaf het eerste contact met Michel van der Steen een prima indruk gekregen van de werkwijze van hem en zijn kantoor. Dat is tijdens het hele traject ook zo gebleven! Michel komt zeer betrouwbaar en integer over. Hij hield ons bijzonder goed op de hoogte van potentiële huurders en vertelde ons direct hoe de stand van zaken was, wanneer er potentiële huurders geweest waren om de etage te bekijken. Hebben wij als erg prettig ervaren. Daarnaast adviseerde hij ons uitstekend over kleine veranderingen die het aantrekkelijker maakte om onze etage te verhuren. Na een aantal mislukte pogingen heeft Michel uiteindelijk dé huurders gevonden waar wij naar op zoek waren. Ook de financiële afwikkeling m.bt. huurovereenkomst, borg etc was bij Michel in uitstekende handen. Hebben wij geen omkijken naar gehad. Kortom: wij kunnen iedereen aanbevelen als je huurders en/of kopers zoekt om met Michel en Expat Residence in zee te gaan.

--------------------------------------------------------------------------------------

23-01-2018 Fred M.

Woning binnen enkele weken verhuurd vanwege de professionaliteit van Michel van der Steen

Komt sympathiek en correct over zowel bij verhuurder en ongetwijfeld ook bij aspirant huurder.


Zeer tevreden.

----------------------------------------------------------------------------------------

04-01-2018 Sahar

Thank you for your help to find us the suitable house, you were of great help to us especially in the contracting and check-in stage. The whole process was smooth and with no problems.

-----------------------------------------------------------------------------------------

04-11-2017 Vincent E.

Bij de verhuur van ons huis zijn we erg tevreden over de samenwerking met Michel van der Steen van Expat Residence.

De professionele aanpak bleek uit prima advies, direkte akties van uitvoering en snelle terugkoppeling.

Naast zakelijkhied heeft hij een vriendelijke en persoonlijke benadering wat voor alle partijen plezierig heeft gewerkt.

Zeker aan te bevelen.


-------------------------------------------------------------------------------------------


12-09-2017 Leonie


Als je snel en vakkundig je huis wil verhuren dan is Expat Residence je beste partner.
Wij deden zaken met Michel. De contacten met hem verliepen super. We werden overal over geïnformeerd en alle afspraken werden nagekomen. Vragen werden direct beantwoord en de verhuur van ons huis was in heel korte tijd geregeld. Uiteraard doen we bij een volgende gelegenheid weer graag zaken met Expat Residence.
Michel heel hartelijk bedankt voor alles. We kijken met plezier op de contacten met jullie kantoor terug.


---------------------------------------------------------------------------------------------


24-05-2017 Cyril

The apartment is wonderful :-) I really like to live in it and look forward for my family to join.

I can assure you, that when I have colleagues who need to rent an apartment I will recommend you and your services as very fast, accurate and with full attention for details. I really appreciate your efforts and services.


------------------------------------------------------------------------------------------------

26-03-2017 H.D.Oei

Ik heb mijn appartement via Expat Residence verhuurd en de communicatie met Michel van der Steen als heel goed ervaren. Michel was steeds zeer goed bereikbaar en hij antwoordde mijn mail en vragen ook direct uit.
De kosten die hij berekent zijn voordeliger dan andere verhuurbedrijven, bij annulering van de opdracht zijn wij geen kosten verschuldigd.
De formele afwikkeling van de contracten werd door het kantoor Expat Residence zeer kundig gedaan.
Het door de huurder betaalde bedrag heb ik de volgende dag al ontvangen.
Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Michel en ik kan dit bedrijf/hem sterk aanbevelen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


08-02-2017 Jeroen

Ik heb het zaken doen met Expat Residence en dan met name met Michel van der Steen als zeer prettig ervaren. Michel was steeds zeer goed bereikbaar en voerde de gemaakte afspraken ook meteen uit. Hij was niet alleen helder in de dingen die hij voor je zou gaan doen, maar schrok er niet voor terug om duidelijk aan te geven dat sommigen van mijn wensen niet verstandig waren. Ook daar heb ik veel aan gehad. De formele afwikkeling van de contracten werd door het kantoor Expat Residence zeer kundig gedaan.
Goed bedrijf met goede mensen dus!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

19-01-2017 Mw. Stokkers-Roeleveld

Ik zou deze makelaars aanbevelen bij vrienden en familie.
Vanaf het begin een zeer plezierig en deskundige begeleiding. Voor zover ik kan beoordelen goede contacten ook met de diverse buitenlandse instanties. Kortom ik raad deze makelaar aan iedereen aan.
Lokale marktkennis, deskundigheid en service en begeleiding zijn van hoge kwaliteit


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

17-01-2017 Germann

Service was most usefull and very accomodating.
The owner has a beautifull home and my wife and I have settled in nicely, she's extremely gratefull to the both of us doing a lot of effort on such short notice!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

23-12-2016 Roema

We hebben onlangs ons pand verhuurd via Expat Residence en we zijn bij dit traject prima en professioneel geholpen door Michel. Al bij de eerste kennismaking hadden we een klik en goed gevoel over Michel en dat is tijdens het hele traject gelukkig niet veranderd. De samenwerking verliep heel soepel en Michel schakelt snel. Daar hou ik wel van! Hij heeft ons echt ontzorgd door ons veel werk uit handen te nemen, maar wel op tijd te informeren. Kortom heel persoonlijk en betrokken. Bovendien was ons pand binnen korte tijd verhuurd; ook niet onbelangrijk. Michel, bedankt voor de fijne samenwerking en je professionaliteit."


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


29-11-2016 Chris Jones

"Renting out our family home was a little daunting however Michel from Expat Residence guided us through the process listening to our concerns and suggestions.
Although we placed our home for rent outside of the core rental season for family sized housing, Michel quickly found suitable candidates who agreed to rent our house within just a few weeks of it having been advertised. Michel also assisted us with organising the promotion photo shoot, the pre-check-in cleaning and other tasks associated with getting the house tenant ready.

We would certainly recommend Michel and Expat Residence.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


03-11-2016 Paul

Michel,

Enorm bedankt voor je support.

We houden contact. Je staat boven aan onze lijst voor een volgende verhuur.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


26-08-2016 Jennifer

Michel was very accommodating to our requests and time schedule. He found houses that suited our family's needs in neighborhoods that made sense for our commutes.
Thanks again!
Jen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25-08-2016 Ranje Louise

Mijn ervaringen met jullie kantoor, in een woord: Geweldig!

Adequate reacties, beschaafde, vriendelijke, inlevende, deskundige adviezen en begeleiding met het beoogde resultaat. Prettige tussentijdse rapportage en keurige afwerking.
Wat moet ik nog meer zeggen, een echte aanrader!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


21-07-2016 Will Glyn

Moving to another country to live is never easy. Particularly in a popular Expat market like the Netherlands. We are very lucky to have been referred to Michel who had a comprehensive understanding of not only the dutch property market, but also the common difficulties that expats suffer when they are relocating. To begin with we were a bit concerned putting all of our expectations with a company that we did not know, but it really paid off. Michel supported us with the full process. He established exactly what we needed and then worked tirelessly to find our dream home and deal with the negotiation phase. We had one apartment in particular that we loved and Michel made sure that we got it. Once we secured our apartment he helped us in organising all utilities and even managed the property inspection. A really great reliable service which I would happily recommend to anyone looking for a new home in The Netherlands.”


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


18-07-2016 Normen Schneider

I am very satisfied with the care provided by their broker agency and I can recommend their future agency only. The conclusion was straightforward and very cooperative. Michel van der Steen was very professional and very polite and he had always time for the questions we had. I am grateful for the kind support and wish you continued success.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30-05-2016 Hanno Schneider

The service you will get from this company when you are looking for a new house in the Den Haag area is great and can not been done better. They take care of everything, not only the negotiation but also the help with connecting to all the utilities at the best providers. Michel, thank you so much.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22-05-2016 Paul van Mook

Michel,

Bedankt voor je uitstekende service, vriendelijke approach en vakkundige afwikkeling bij de verhuur van onze woning.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19-05-2016 Karin Mulder

Geachte heer Van der Steen,
Ik heb uw kantoor als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Goede communicatie tussen alle partijen en goede incheck, volledig verzorgd met foto’s.
Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren en zal jullie zeker weer benaderen, indien nodig, wanneer wij weer naar nieuwe huurders op zoek zijn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


14-04-2016 Pieter

Ik ben erg tevreden, het contact was vriendelijk, en vooral duidelijk.

Zaken zijn goed, professional en snel geregeld.

Binnen 3 weken was mijn huis verhuurd. Michel bedankt.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22-01-2016 Marjolein

Zeer tevreden over gedegen aanpak en service. Goed contact met zowel huurder als verhuurder en snelle afhandeling van alle zaken. Michel heeft ons goed geholpen.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

07-01-2016 Frans en Annemieke

In oktober moesten wij door omstandigheden snel een appartement huren in Den Haag. Een kennis adviseerde ons om Michel van der Steen van Expat Residence te contacteren, omdat hij daar goede ervaringen mee had.
Wij belden op een vrijdag rond lunchtijd met het verzoek om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Later die middag heeft hij al tijd voor ons vrijgemaakt voor een kennismakingsgesprek. Hij heeft al onze wensen genoteerd en ging er direct mee aan de slag. Op maandag kregen wij een lijst toegezonden met mogelijk geschikte objecten en op dinsdag zijn wij de hele dag met hem op pad geweest om woningen te bekijken. De planning was uitmuntend. Op woensdag hebben wij 2 objecten nogmaals bekeken en onze keuze gemaakt. Op donderdag kregen we de sleutel en was alles tot in de puntjes geregeld!
De begeleiding van Michel is ronduit voortreffelijk en hij neemt je alle zoekwerk uit handen. Hij is heel punctueel en ook nadat wij de sleutel gekregen hadden, heeft hij verschillende malen geïnformeerd of alles naar wens was. Wij hadden dit zelf nooit in deze korte tijd kunnen verwezenlijken en kunnen hem van harte aanbevelen voor iedereen die een object wil kopen of huren. Michel, de service die jij biedt overtreft alle verwachtingen! Heel hartelijk dank.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27-11-2015 Egidia

We very much appreciated your quick and fast support to find a suitable house for our family. The service you provided was perfect and fast. After few months of struggle and disappointment we met Michel van der Steen and within few days he found a house, he helped all the arrangements with the landlord and all were settled excellently.
Many thanks

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05-11-2015 Geert Jan Klein Bleumink

Dag Michel,

Je hebt goed en snel werk verricht met de verhuur van mijn woning. Dank voor de fijne samenwerking.
Ik ga weer shoppen de komende tijd en kom weer z.s.m. bij je terug.
Groet,
G.J.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-10-2015 Olga

After trying searching for a house in Den Haag area by myself and only getting frustrated by the experience, Michel van der Steen from the Expat Residence agency was a godsend gift. Michel was knowledgeable, patient, accommodating, prompt and trustworthy. He found a place for us very quickly and helped to organize meeting with the other agents and the landlors. When the rental agreement was signed he even assisted with selecting utilities company and helping get connected.

Will highly recommend Michel and this agency for any expat who is new to the country, doesn’t speak the language and understand the peculiarities of the Dutch real estate. Will definitely use Michel’s series again.

Thanks


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01-10-2015 de heer Wang

Ik ben zeer tevreden met de service van Expat Residence. Ze zijn vriendelijk, flexibel en professional, ze zijn ook heel transparant in wat voor dienst ze leveren, tegen welke prijs.
Dankzij hun hulp heb ik mijn woning helemaal kunnen verbouwen naar de wens van de markt, en een ideale huurder gevonden.
De afhandeling van alles rond de huurcontract verliep ook heel soepel, Michel heeft aan alles gedacht !
Ik wil bij deze Expat Residence hartelijke danken voor de geleverde dienst, hun prestatie verdient echt een 10 !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01-09-2015 Andrei

"Why I chose Expat Residence for renting out my house?
I wanted to find an agency with motivated, client oriented professionals who can provide high quality operative service.
Michel, thank you for that!"


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


29-09-2014 Weissman

Bij deze willen wij, het makelaarskantoor „Expat Residence” in de persoon van Michel van der Steen, meer dan hartelijk bedanken voor de enthousiaste, snelle en accurate wijze waarop ons huis is verhuurd. Wij zullen bij een volgende gelegenheid, graag opnieuw van zijn kennis gebruik maken.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!